s99

Actualitzem la web

Posted on

Hem volgut actualitzar la nostra web perquè entenem la informació com a un servei més, però a la vegada com a una transparència en el treball que demostra la confiança que se’ns ha dipositat.

Ja fa anys vàrem apostar per crear-nos una web on podeu veure les obres realitzades, però la tecnologia evoluciona molt ràpid i cal adaptar-nos als temps, ara calia posar-la al dia.

En posem al dia amb la il·lusió que aquesta web ens donarà la imatge adequada de la feina que portem realitzant des de fa més de vint any a nivell particular, i ja 15 com a Salmeron 99 arquitectes.

No és només una millora de la web que teníem, aquesta web que estrenem està feta de nou amb un nou concepte.

Qualsevol opinió que ens ajuda a millorar-la serà ben rebut, de la mateixa manera com ens agrada tenir el feed-back en la nostra feina per seguir millorant dia a dia.

Hem volgut tenir cura dels detalls, igual com fem amb les nostres obres, tant si son grans edificis com si son petites reformes interiors. On ens agrada anar des de la imatge fins a la funcionalitat i on respectem i posem al client per damunt de tot, sigui quin sigui el seu encàrrec.